Suha vratina, goveđe suho meso, dimljeni goveđi kare ili sličan komad finijeg mesa, narežite na tanke šnite (najbolje dati teti u dućanu da to napravi za vas) poslagati na maslinovim uljem premazanu pliticu ili tanjur. Dobro pokapati limunovim sokom i obilno zaliti maslinovim uljem. Papriti sviježe samljevenim paprom, dodati ružmarina iz vrta, origana ili timijana, pa preko svega naribati parmezan ili neki sličan tvrdi aromatični sir. Ostaviti da počine 2 sata prije konzumiranja, da se prožmu arome.
utorak, 6. kolovoza 2013.
Lažni Karpacio
Suha vratina, goveđe suho meso, dimljeni goveđi kare ili sličan komad finijeg mesa, narežite na tanke šnite (najbolje dati teti u dućanu da to napravi za vas) poslagati na maslinovim uljem premazanu pliticu ili tanjur. Dobro pokapati limunovim sokom i obilno zaliti maslinovim uljem. Papriti sviježe samljevenim paprom, dodati ružmarina iz vrta, origana ili timijana, pa preko svega naribati parmezan ili neki sličan tvrdi aromatični sir. Ostaviti da počine 2 sata prije konzumiranja, da se prožmu arome.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar