4 jaja
sol
100 grama kokosovog brašna pravog
2 dcl kefira
1 ravna žlica gomashia*
2 žlice konopljinog oljuštenog sjemena
2 žlice masla
80 grama lješnjakovog brašna
sol
100 grama kokosovog brašna pravog
2 dcl kefira
1 ravna žlica gomashia*
2 žlice konopljinog oljuštenog sjemena
2 žlice masla
80 grama lješnjakovog brašna
80 grama sitno isjeckane mozzarelle
Dobro umijesiti, kušati pa ako treba dosoliti po ukusu.
Oblikovati rukama 15 kruščića. Posipat po želji sjemenkama i
peći na 200 stupnjeva 30 minuta.
* Gomashio je mješavina preprženog sezama i krupnije soli. Tu mješavinu treba dobro usitniti u mužaru i držati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje u staklenoj posudi sa poklopcem u hladnjaku.
Upotrebljivo je desetak dana.
Dobro umijesiti, kušati pa ako treba dosoliti po ukusu.
Oblikovati rukama 15 kruščića. Posipat po želji sjemenkama i
peći na 200 stupnjeva 30 minuta.
* Gomashio je mješavina preprženog sezama i krupnije soli. Tu mješavinu treba dobro usitniti u mužaru i držati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje u staklenoj posudi sa poklopcem u hladnjaku.
Upotrebljivo je desetak dana.
Nema komentara:
Objavi komentar