5-6 komada volovskog repa
6-7 kristalića himalajske soli
grančica celer lista
3 cvijetića origana
2 lista sviježe kadulje
3 češnja neoguljenog češnjaka
2 žlice maslinovog ulja
5 zrnaca papra
1 čili papričica
mljeveni papar
U vrećicu za pečenje staviti sve namirnice. Istisnuti sav zrak i čvrsto zavezati. Kuhat stavljamo u hladnu vodu te odmah poklopiti. Kuha se na laganoj vatri oko 2 sata.
Kao prilog odlično ide "riža" od karfiola, salata od mahuna i zelena salata.
6-7 kristalića himalajske soli
grančica celer lista
3 cvijetića origana
2 lista sviježe kadulje
3 češnja neoguljenog češnjaka
2 žlice maslinovog ulja
5 zrnaca papra
1 čili papričica
mljeveni papar
U vrećicu za pečenje staviti sve namirnice. Istisnuti sav zrak i čvrsto zavezati. Kuhat stavljamo u hladnu vodu te odmah poklopiti. Kuha se na laganoj vatri oko 2 sata.
Kao prilog odlično ide "riža" od karfiola, salata od mahuna i zelena salata.
Nema komentara:
Objavi komentar